Kom voor ons werken

Jerry Griep, CONO Kaasmakers

Managing Director Benelux & Noord-Amerika


Handige app

“Ik vond het een heel inspirerende ochtend vol dynamiek. We hebben in korte tijd geweldige dingen bedacht. Ik heb bijvoorbeeld samen met een groepje een idee gepresenteerd via een app die ik zelf ook wil gaan gebruiken om dingen in mijn interne organisatie te presenteren.”

Alternatieve tijdlijn

“Daarnaast hebben we tijdens de sessie een tijdlijn uitgezet met de focus op customer development en vernieuwing. Ik vond het leuk om tegenover de standaard tijdlijn -waarbij bijvoorbeeld de jaargesprekken aan het einde van het jaar liggen- een alternatieve tijdlijn te zetten, waarbij je niet gebonden bent aan een vaste structuur. Dit leidde tot nieuwe inzichten.”

China

“Ik kan me 100 procent vinden in de visie van Suzette. Ik denk dat wij in het Westen zijn ingeslapen. The Global Balance of Power als het gaat over innovatiekracht, ontwikkeling en groei is verschoven naar China. Ik denk dat we in het Westen onderschatten wat daar gebeurt, en dat we ons straks volledig laten overvallen.”

Fouten maken mag

“Zoals Suzette al aangaf: snelheid is extreem belangrijk, maar wat minstens zo belangrijk is, is dat mensen niet afgerekend worden op hun fouten. Want als je snelheid maakt, staat dat ook garant voor fouten maken. En dat is helemaal niet erg, dus we moeten niet bang zijn om die fouten te maken. Sterker nog: dat moet bijna een KPI zijn.”

Verrassende inzichten

“Een belangrijke learning van deze ochtend is dat we ons niet moeten laten leiden door een vaste manier van werken. Als je op een andere manier naar materie kijkt, kom je tot zeer verrassende inzichten. Dit hebben we gemerkt tijdens de creatieve sessie. Ik ben zeker van plan om deze manier van werken in de toekomst ook toe te gaan passen in mijn organisatie.”

Deel dit bericht in jouw netwerk
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter