Kom voor ons werken

Clenda Lonink, trade & shopper professional

“Met mijn helicopterview zet ik organisaties in een half jaar op een ander spoor. Zo laat ik telkens waarde achter.

Clenda werkt op interim basis bij verschillende opdrachtgevers. Haar helicopterview en het telkens opnieuw kunnen bieden van meerwaarde geven haar een kick.

Geen dag hetzelfde

Momenteel vervul ik bij twee opdrachtgevers een interimfunctie. Bij de één ter opvang van medewerker met zwangerschapsverlof, bij de ander een aanvulling op strategisch niveau. Hoe mijn dag eruit ziet? Altijd anders. Gisteren had ik een meeting met een multidisciplinair team over productintroducties. En ’s middags de keuring van een nieuw product. Tussendoor gebeld met een Caracter collega voor advies over de juiste aanpak van een trade presentatie. Vandaag vat ik de resultaten van een shopperonderzoek samen in een pakkende presentatie. Ik ga van soepleverancier naar groenteteler en van keuring naar presentatie. Zo dynamisch, zo energiek en zo leerzaam. Dat maakt mijn baan bij Caracter Company de leukste die er is.

Vrijheid, creativiteit en verantwoordelijkheid

Een van mijn eerste projecten bij Caracter vervulde ik bij een challenger op het gebied van diepvriessnacks. Deze organisatie wilde meer business. Hoe? Nou, dat was mijn taak. Ik maakte voor hun een catchy presentatie en organiseerde dit in een moderne frietzaak. Het was totaal anders dan anders. En de klant? Die ontving het ontzettend goed. Die vrijheid, creativiteit en verantwoordelijkheid als projectmanager gaven mij echt een kick! Deze drie pijlers lopen nu als rode draad door mijn carrière bij Caracter.

Helicopterview

Wat mijn baan zo leuk maakt? De mogelijkheid om bij veel bedrijven meerwaarde te bieden. Als je langer bij een bedrijf werkt bestaat het gevaar dat je in een soort routine vervalt. Dan is een frisse wind van buitenaf ontzettend fijn. Dankzij mijn ervaring op diverse projecten breng ik voor de klant verrassende en inspirerende inzichten mee. Zo trigger ik organisaties om tot vernieuwingen te komen. Telkens weer krijg ik de kans iets teweeg te brengen. Daar krijg ik ontzettend veel energie van.

 

Deel dit bericht in jouw netwerk
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter