Kom voor ons werken

Anneloes Dekkers, young professional

Anneloes verlaat Caracter en neemt mee…

Drie jaar geleden stond ze aan het begin van haar carrière en startte ze als talent bij Caracter Company. Ze greep de kans om haar talenten verder te ontwikkelen en in mei 2018 namen Anneloes Dekkers en haar blonde krullen de volgende stap: een nieuwe baan. Hoe heeft Caracter haar gevormd tot de young professional die ze nu is? Daar komen we alleen achter door het haar zelf te vragen!

Veelzijdig

“Bij Caracter heb ik een mooie basis kunnen leggen voor de rest van mijn carrière. Ik bracht mijn expertise in (shopper) marketing, trade marketing en conceptontwikkeling in de praktijk bij tal van opdrachtgevers. In korte tijd heb ik ontzettend veel ervaring opgegaan en een kijkje in de keukens gekregen van zeer uiteenlopende bedrijven. Dat laatste heeft mij heel veelzijdig gemaakt.

Junior versus senior

Als je bij Caracter werkt, is het belangrijk om snel te kunnen schakelen, je flexibel op te stellen en vooral geen opgever te zijn. Je wordt continu uitgedaagd om jezelf zo professioneel mogelijk weg te zetten op verschillende gebieden. De afwisseling in mijn werk zorgde ervoor dat ik met veel plezier bij Caracter werkte. Ik raakte nooit verveeld en ging bij iedere klant weg met een bulk aan ervaring. Wat ik heel prettig vond is dat Caracter altijd een vangnet biedt van professionals waar je op terug kunt vallen. Ik werkte vaak in projectteams waarbij ik als junior samenwerkte met een senior professional. Hierdoor durfde ik mezelf vrijer te bewegen en volop nieuwe uitdagingen aan te gaan.

The sky is the limit

Ik kijk terug op een tijd waarin ik veel heb mogen leren en ervaren. Daar ben ik heel dankbaar voor. Wat ik het allergaafst vind is ik dat ik bij Caracter de kans heb gekregen om veel bedrijven van de binnenkant te zien. Ik vind het leuk dat Caracter van de gebaande paden af durft te wijken. Kom je met een goed idee, dan krijg je alle ruimte om dat te ontwikkelen. Oftewel: alles is mogelijk en de sky is the limit. Daar hou ik van!”

Deel dit bericht in jouw netwerk
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter