Over ons. Wij zijn growth hackers.

Retail Growth Hackers

Met teams in Nederland en China zijn we hard bezig om retailers en leveranciers te helpen met het maximaliseren van rendement in hun retail omgeving. Met passie voor de shopper.

Meer grip op de categorie, de shopper, retailpartner of simpelweg het budget. Een hogere rotatie, beter functionerende afdeling of commerciële aanpak. Ongeacht de branche of bedrijfsgrootte en zowel on- als offline.

In alles wat we doen staat het beïnvloeden van de shopper centraal. We analyseren, adviseren en bepalen de strategie op basis van prijs, promotie, plaats, presentatie, product en personeel. We maken dit proces af met instore implementatie en activatie. Onze belangrijkste dienst daarbij is dat we ontzorgen. Zo kunnen we het hele project onder onze hoede nemen, maar ook slechts een deel daarvan. Afhankelijk uiteraard van je budget, maar nooit ten koste van je doelstellingen.

Onze experts begeleiden projecten en adviseren van strategie tot aan implementatie. Wij werken met de unieke combinatie van talenten, onze high potentials en resultants, waardoor we zowel strategisch als operationeel kunnen ondersteunen en adviseren.

Ben jij benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk hier onze ontzorgingsgebieden.


Suzette Moerman, Senior growth hacker

“Toen ik 15 jaar geleden begon met Caracter had ik maar een doel: Customer Development, Category Management en Trade & Shopper Marketing begrijpelijk en makkelijker maken. Hier heb ik me middels vele initiatieven hard voor gemaakt. Het is namelijk geen rocket science!”