Ontzorgingsgebieden. Waar wij goed in zijn.

Growth hacking in retail. Dat is onze passie. In opdracht van een retailer of leverancier, en vaak brengen we die samen. Een van onze topprestaties is dat we verbinden. Daarvoor verdiepen we ons in de dynamiek van de samenwerking, de markt, ieders doelstellingen en vertalen dat door naar realistische kansen en aanpak.

We ontzorgen door het logisch verbinden van strategie, beschikbare data, formules, categorieën en de shopper. Het bij elkaar brengen en doorvertalen naar begrijpelijke taal en/of beter laten samenwerken. Hierin gaan we altijd net een stap verder om het verschil te maken. We zijn niet snel tevreden en blijven je verrassen.

Caracter integreert het hele proces moeiteloos, van strategie naar implementatie tot activatie. Maar het kan ook op procesonderdelen. Wat wij doen is geen rocket science. Maar we waren wel de eerste die zich hierin specialiseerde 17 jaar geleden. We bieden met ons team van 20 vaste medewerkers enorm veel ervaring. En die willen we graag met jou delen.

Het eindresultaat zal er altijd zijn. Een verbeterde samenwerking tussen retailer en leverancier. Een nieuwe categorievisie, een sterkere concurrentiepositie en bovenal een voller winkelmandje en een geactiveerde en loyale shopper. Onze aanpak bewijst zich in retail branches food, DHZ, drug, horeca, OOH en fashion. Maar food is wel onze home ground. Dit is tenslotte de bakermat van categorie management, customer development en shopper marketing.

Laat je ontzorgen met Project Management, Advies, Detachering of Training & Coaching.

Project Management

Wil je ontzorgd worden, versneld resultaat of behoed worden voor...

Advies

Is het tijd voor optimalisatie of eerder groei? Wil je op weg...

Detachering

Zoek je een interim-professional met meerwaarde? Eén die je...

Training & Coaching

Tien jaar geleden is Caracter op de Erasmus Universiteit onder...

Customer Development

Dit is waar we bij Caracter Company meester in zijn. Het vormt de basis van ons denken en doen. Met customer development bedoelen we het totale proces van het ontwikkelen van rendement in een retail omgeving. Het omvat alles wat wij doen in relatie tot de klant in onze samenwerking tussen retailers en leveranciers. Met een mix van keiharde cijfers en resultaat, ingevuld en vormgegeven vanuit empathisch vermogen.

Vanuit onze customer development visie bieden we je de volgende expertises:Suzette Moerman

Laten we sparren.

Neem contact met ons op.
+31 (0)162 42 18 18

Stuur ons een e-mail