Kom voor ons werken

Caracter Company lanceert nieuwe website

Google vertelde ons dat het tijd werd voor een meer responsive website. Niet alleen om beter gevonden te worden, maar ook om de pagina’s sneller te laden en de bezoeker makkelijker te laten navigeren.

Maar veel belangrijker nog – we willen onze inspiratie sneller met je kunnen delen. De energie die bij ons in de lucht hangt laten overslaan als een vonk. Dit gaan we doen door regelmatig blogs te publiceren, video’s met je te delen en je mee te nemen ‘langs de velden’ waar het allemaal gebeurt: onze klanten die een oplossing kregen op hun probleem.

Benieuwd waar we jou mee kunnen helpen?

Growth hacking in retail. Dat is onze passie. In opdracht van een retailer of leverancier, en vaak brengen we die samen. Een van onze topprestaties is dat we verbinden. Daarvoor verdiepen we ons in de dynamiek van de samenwerking, de markt, ieders doelstellingen en vertalen dat door naar realistische kansen en aanpak.

Laat je ontzorgen met project management, advies, detachering of training & coaching. We kunnen je helpen op het gebied van customer development, category management, channel marketing, e-commerce management, format & store, trade marketing en shopper marketing.

Lees meer over onze ontzorgingsgebieden.

Volg ons en laat je inspireren

Natuurlijk zijn we benieuwd wat je van onze nieuwe website vindt. Reacties welkom! Je kunt ons ook volgen op LinkedInTwitter en Instagram.
Zoveel te vertellen en zoveel te delen! Laat je inspireren! Stay tuned.

Deel dit bericht in jouw netwerk
Share on LinkedInTweet about this on Twitter

Interessant? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.