Kom voor ons werken

Caracter Company lanceert Challenge Awards in China

PLSC Challenge Awards 2017

Suzette bericht uit China: “Het is best een grote eer gevraagd te worden door de PLSC (Chinese PLMA) om dit evenement in China te helpen lanceren. Het fenomeen Private Label is nog onderbelicht in China en gaat door de PLSC met een Challenge Awards ongetwijfeld sterker aandacht krijgen. Dezelfde problemen als in Europa spelen namelijk ook in China: retailers die vechten om in een zwaar concurrerende retailmarkt toch meer marge te kunnen maken.”

Chinese retailmarkt

Hoe staat de retailmarkt ervoor in China? Suzette: “Eigenlijk staat de Chinese retailmarkt voor dezelfde problemen als wij 10 jaar terug in Nederland hadden. De oplossing ligt ook nu weer in een professionelere category management aanpak met focus op de shopper. En een betere samenwerking tussen producent en retailer. We worden steeds vaker gevraagd door beide partijen om onze consumer development ervaring toe te passen op de booming Chinese retailomgeving. Met de PLSC Challenge Awards zullen onze consultancy activiteiten ongetwijfeld verder groeien in China.”

Persconferentie levert veel aandacht op

De persconferentie in Shanghai werd zeer goed bezocht en er was veel persaandacht voor de Challenge Awards in november. Meer informatie op onze LinkedIn pagina. Hier vind je een interview met Suzette op het business tv channel van Shanghai (Oriental Financial Pudong Channel).

Bekijk video hier

Deel dit bericht in jouw netwerk
Share on LinkedInTweet about this on Twitter

Interessant? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.