Kom voor ons werken

“We haalden met Caracter Company ervaring binnen”

Opdrachtgever: Struik Foods; Aline van de Steeg
Opdracht: Invulling rol Senior Product Manager door Caracter Professional Clenda Lonink


Interview met Aline van de Steeg – Sr. Product Manager bij Struik Foods.

Struik Foods Europe moest op korte termijn een zwangerschapsverlof invullen voor de rol van senior product manager en schakelde Caracter Company in om dit flexibel op te lossen. Clenda Lonink heeft een brede ervaring en vulde de tijdelijk de rol van senior product manager naar grote tevredenheid in.

Flexibele invulling

Als je terugdenkt aan de rol die Clenda speelde bij Struik Foods, waar denk je dan aan? Aline van de Steeg reageert spontaan: “We waren allereerst blij verrast dat Caracter zo snel kon inspringen. We belden en binnen 24 uur werd ik terug gebeld met een oplossing om ons uit de brand te helpen. Ze dachten met ons mee en Clenda kon haar taak hier afwisselen met een opdracht bij een ander bedrijf. Deze flexibiliteit was heel prettig. Ze heeft naar volle tevredenheid bij ons gewerkt en het team versterkt.”

Aline vervolgt: “Clenda was bij ons actief op product management en niet  in een trade marketing of adviserende rol. Maar haar ervaring op dat terrein heeft wel nieuwe gesprekken opgeleverd omdat Clenda andere vragen stelde en soms suggesties deed voor verbeteringen voor liggende plannen. Het was van begin af aan gelijk actie met Clenda en dat was erg plezierig.”

Ervaring binnenhalen

Hoe uitte zich dat op de werkvloer? Aline: “De manier waarop Clenda haar opdracht oppakte en zich in de organisatie opstelde was vanaf week één opvallend. Ze bewoog zich soepel en makkelijk binnen ons bedrijf en pakte dingen als een senior teamlid  op. Ik kon op haar bouwen en erop vertrouwen dat zaken goed zouden komen. We haalden met Clenda echt ervaring binnen.”

Zouden jullie in de toekomst weer gebruik maken van Caracter Company? Aline bevestigt dit en voegt eraan toe: “Ik blijf graag op de hoogte van de Caracter projecten en lees met plezier de nieuwsbrief over de andere projecten.”

Wil jij ook zo’n mooie ervaring? Bel of email ons!

Deel dit bericht in jouw netwerk
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter