Kom voor ons werken

“Caracter Company stelt de vragen achter de vragen”

Opdrachtgever: The Greenery; Pascal Piepers en Harm-Jan Eikelenboom.
Opdracht:
Retailer relaties naar een hoger niveau tillen, customer development.


Interview met Pascal Piepers – Directeur Retail, en Harm-Jan Eikelenboom – Manager Marketing & Communicatie.

Wat denkt Pascal Piepers als eerste associaties bij Caracter Company? Pascal reageert spontaan: “Hands-on, pragmatisch en doelgericht”. Hij legt uit dat er veel kennis is binnen zijn organisatie als het om retailmarketing gaat, maar Caracter voegt iets specialistisch toe – de verbindingen leggen met grote supermarktketens. Hij legt uit: “Men geeft ons een heldere structuur op dit gebied en ze opereren naar onze klanten als waren ze ons eigen personeel.”

Vragen achter de vragen

“De mensen die Caracter Company als resultant bij ons detacheert zijn hardwerkend en hebben pit,” voegt hij toe. “Ze komen duidelijk voor hun mening uit, kunnen een discussie voeren en gaan altijd voor de volle winst.” Hij vervolgt: “Caracter durft de vragen achter de vragen te stellen, iets wat andere consultancy bureaus nogal eens laten liggen. Daarin onderscheiden ze zich ook behoorlijk.”

 Verbindingen leggen

Harm-Jan Eikelenboom vult aan: “Corina van Mourik, die bij ons als Resultant werkt, is voor ons volwaardig teamlid en een verlengstuk voor zowel de afdeling accountmanagement als marketing. Ze legt de verbindingen met de retailer, behoudt het overzicht en bewaakt de deadlines. Daarnaast houdt ze ons scherp door regelmatig de ‘waarom-vraag’ te stellen die leidt tot een beter inzicht.”

Corina werkt ook voor andere leveranciers en kent de supermarktketens goed. Het brede netwerk van Caracter levert dan ook de nodige voordelen op. Harm-Jan: “Binnen het netwerk van Caracter worden verbindingen gemaakt waardoor nieuwe concepten ontstaan.” “En” voegt Harm-Jan toe, “Corina denkt ook actief mee in de projecten. Zo tovert ze regelmatig een nieuw idee uit de hoge hoed.”

 

Wil jij ook zo’n mooie ervaring? Bel of email ons.

Deel dit bericht in jouw netwerk
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter