Kom voor ons werken

“Vers is en blijft een mooie en uitdagende categorie om voor te werken.”

Begin 2018 kreeg ik de kans om Nederland meer groenten en fruit te gaan laten eten, door aan de slag te gaan als Trade Marketeer bij The Greenery. Deze kans wilde ik natuurlijk niet laten schieten!

Het doel van de opdracht was om The Greenery te helpen met de verdere professionalisering en verdieping van de samenwerking met de retailer. Daar had ik zin in, zeker omdat ik me juist als doel had gesteld me in mijn volgende opdracht helemaal vast te bijten in marktdata.

Dat is zeker gelukt! Op basis van deze data hebben we de retailer gevoed met een groot aantal strategische en tactische plannen die ervoor moeten zorgen dat het fairshare voor onbewerkte groenten en fruit verder gaat stijgen. Ook heb ik goed gekeken naar de seizoensevaluaties en daar een nieuw format voor opgezet. Veel informatie is nu verwerkt in simpelere en duidelijkere overzichten, precies zoals de klant het graag wil zien.  

Uitdagingen? Ja, die waren er zeker ook. De grootste uitdaging was de dynamiek van de AGF branche in combinatie met complexiteit van de vragen vanuit de retailer. De plannen moesten natuurlijk ook nog eens liever gisteren dan vandaag af zijn. Toch is het elke keer weer gelukt om een compleet plan op te leveren, dat praktisch en concreet is en de juiste onderbouwing bevat om de retailer van goed advies te voorzien.

Ik kijk terug op een ontzettend leuke opdracht waar ik weer veel interessante dingen heb geleerd, zowel op het gebied van AGF als op het gebied van data. Vers is en blijft een mooie en uitdagende categorie om voor te werken.

Sara Aarts,

Professional bij Caracter

Deel dit bericht in jouw netwerk
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter