Kom voor ons werken

Professional in the Spotlight: Willemijn

We zetten regelmatig één van onze professionals in the spotlight om jullie kennis te laten maken met onze collega’s. Dit keer richten we de spots op Willemijn. Lees mee en maak kennis!


Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat ik startte bij Caracter Company. Als ik terugkijk op de afgelopen jaren denk ik ‘wow, wat heb ik hier al veel geleerd’. Na twee jaar via Daymon bij Jumbo gewerkt te hebben, ontdekte ik bij Caracter waar ik echt blij van word. De dynamiek, het learning by doing en snelle carrièrestappen maken.

Als professional bij Caracter werk je voor verschillende opdrachtgevers. In mijn beginperiode mocht ik meteen met senior collega’s mee op pad naar bijvoorbeeld Uniekaas, Eneco en Bosch Siemens Groep. De ene keer voor een meeting met betrekking tot een categorievisie project, en een aantal uur later ben je betrokken bij een trainingssessie over shoppergedrag. Deze diversiteit is erg leerzaam en geeft mij enorm veel energie!

Vorig jaar in april kwam er een aanvraag van Santa Maria binnen en hier ben ik per direct gestart als junior category manager. Hier was ik volledig betrokken in alle dagelijkse trade marketing activiteiten, afwisselend van het doen van data-analyses en maken van schappenplannen tot de ontwikkeling van categorievisies voor de categorieën Tex Mex, Kruiden en BBQ & Grill. Ook heb ik in deze periode veel instore activaties opgezet en POS materialen ontwikkeld. Kortom, een erg leuke combinatie van cijfermatig en creatief bezig zijn.

’’Willemijn is een ondernemend persoon met open en positieve instelling, die zich niet snel gek laat maken. Een heel erg goede werkhouding vind ik!’’

Joanneke Gamarino – Category Manager Santa Maria

Mijn periode bij Santa Maria was nog niet afgerond en er zat al een nieuwe klus in de pipeline. Van de Mexicaanse wraps en BBQ producten van Santa Maria naar het prachtige assortiment aan speciaalbieren van Duvel Moortgat! Met een flinke dosis lef ging ik het gesprek in om hier te mogen starten. Het was zeker pittig maar Duvel koos uiteindelijk voor Caracter Company en daarmee voor mij. Om mijn ervaring én de dosis kennis van het Caracter team dat achter mij staat.

Caracter heeft Duvel begeleid in de ontwikkeling van een nieuwe categorievisie dus de versterking van een Caracter Professional op locatie was daarmee geheel op zijn plek.

Bij Duvel Moortgat ben ik verantwoordelijk voor het dragen van de trade & shopper marketing strategie van Duvel’s A-merken in de speciaalbiercategorie zoals Duvel, Chouffe, Liefmans en Vedett. Dit betreft voornamelijk het analyseren en doorvertalen van Nielsen data, en het uitdragen en implementeren van de vernieuwde categorievisie.

Momenteel zit ik in de afrondingsfase van deze opdracht en dat betekent dat ik op korte termijn beschikbaar ben voor een nieuwe uitdaging! Ben jij op zoek naar een echte aanpakker die vooruitdenkt, kansen signaleert en passende oplossingen aandraagt? Dan hoop ik snel kennis met je te maken!

Warme groet,

Willemijn Fransen
06-30487345


Ik heb binnen trade marketing ervaring met

 • Categorie-, assortiment-, markt-, promotie- en schapanalyse
 • Databasebeheer
 • Instore activaties
 • Handelspresentaties
 • Categorievisie implementeren
 • Shopperonderzoek
 • Nielsen en IRI tooling
 • Ontwikkeling POS materialen
 • Opzetten jaarplannen

Ik heb ervaring in de kanalen

 • Food
 • Office
 • Non food
Deel dit bericht in jouw netwerk
Share on LinkedInTweet about this on Twitter