Kom voor ons werken

Professional in the Spotlight: Anneloes

We zetten regelmatig één van onze professionals in the spotlight om jullie kennis te laten maken met onze collega’s. Dit keer richten we de spots op Anneloes. Lees mee en maak kennis!


Als Professional binnen Caracter Company vlieg je van hot naar her en ik moet zeggen dat ik dat heerlijk vind! Iedere keer een nieuwe uitdaging, een nieuw bedrijf met een andere cultuur en nieuwe mensen om mee samen te werken. En dan het liefst natuurlijk zo snel mogelijk ‘up and running’ zijn.

De afgelopen 2,5 jaar heb ik binnen Caracter Company ervaring mogen opdoen binnen verschillende bedrijven. Zo startte ik in een opdracht bij Bel waarin data analyse centraal stond en al snel volgde mijn opdracht bij Dorel als trade marketeer. Hier was ik verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten rondom o.a. Maxi-Cosi en Quinny, waaronder het managen van retail kalenders, merchandise projecten en begeleidde ik een groot project rondom het opzetten van de Maxi-Cosi catalogi.

Anneloes is een echte aanpakker, schakelt snel en heeft een natuurlijke overtuigingskracht”

Judith van Sambeek – Marketing Manager Dorel Juvenile

Bij SC Johnson was er behoefte aan iemand die snel kon inspringen om schapadviezen op te stellen ter voorbereiding op de jaargesprekken. Een aantal weken puzzelen in Spaceman stond op het programma. Het toeval deed zich voor dat er een collega wegging waardoor ik vanuit de functie spacemanager door kon schuiven naar een rol als shopper marketeer. De integratie van WC-Eend in het portfolio van SC Johnson was in volle gang, dus dat bracht een mooie, nieuwe ervaring met zich mee. Ik hield me bezig met het voorbereiden van nieuwe introductie, de doorvertaling van marketingmaterialen naar de Nederlandse markt, displays, POS materiaal voor o.a. WC-Eend, Glade en Mr. Muscle.

In deze periode werkte ik 2 dagen voor SC Johnson, de rest van de week zat ik bij 2 Sisters Storteboom, dat is de kipleverancier van Jumbo en Aldi. Dat was een leuke uitdaging, omdat ik aan twee verschillende categorieën tegelijkertijd werkte. Na een tijdje rondde ik mijn opdracht bij SC Johnson af en ging ik fulltime naar 2 Sisters.

Daar ben ik bezig met een hele gave opdracht waar ik in samenwerking met mijn collega Corina (Caracter Resultant), ruim de tijd heb gekregen om de functie trade & shopper marketeer vorm te geven binnen het bedrijf. Gedurende het afgelopen jaar zijn er hele mooie stappen gezet. Een uitgebreid shopperonderzoek is opgezet, een nieuwe schapvisie is geïntegreerd, categorieplannen zijn succesvol ontvangen door de retailers en nieuwe concepten zijn bedacht, ontwikkeld en succesvol geïntroduceerd. Heel interessant om ervaring op te mogen doen binnen private label. Nu zitten we in de laatste fase en rond ik deze opdracht binnenkort af.

Vanaf januari is er weer ruimte om mijn ervaring en enthousiasme in te zetten voor een nieuwe opdrachtgever. Ik heb over de afgelopen 2,5 jaar mijn kennis verbreed en veel geleerd in deze dynamisch omgeving. Heb je een creatieve duizendpoot met project management skills nodig die van aanpakken houdt, snel kan schakelen en uitdagingen niet uit de weg gaat? Ik ben altijd in voor een kop koffie en een goed gesprek, dus schroom niet om een afspraak te maken.

Graag tot ziens!

Groet,

Anneloes Dekkers
06-30538547


Ik heb binnen trade marketing ervaring met

 • Categorie-, assortiment-, markt-, promotie- en schapanalyse
 • Concept- en product ontwikkeling
 • Project management
 • Categorie- en schapvisie
 • Instore activaties
 • Ontwikkeling POS materialen
 • Shopperonderzoek
 • Handelspresentaties
 • Spaceman
 • Nielsen en IRI tooling

Ik heb ervaring in de kanalen

 • Food
 • Drug
 • Non food
Deel dit bericht in jouw netwerk
Share on LinkedInTweet about this on Twitter