Kom voor ons werken

Nederlandse retailers in de jury van Chinese editie van de Challenge Awards

Caracter organiseert 2e Challenge Awards in China. Met werkplekken in Europa en Azië, timmert Caracter Company zowel nationaal als internationaal stevig aan de weg. Buiten onze projecten en trainingen om retailers en leveranciers in China te laten groeien, hebben we vorig jaar in dit immense land de Challenge Awards geïntroduceerd: dé prijs voor trade marketing en category management speciaal voor Chinese retailers en leveranciers. Ook dit jaar vinden de Challenge Awards weer plaats in China, gedurende de jaarlijkse PLSC beurs (Chinese zusje van PLMA in mei in Amsterdam).

De jury bestaat zowel uit een Chinese jury als een internationale jury. Met aan het hoofd van het internationale panel: owner van het event, Suzette Moerman van Caracter Company. Aan haar zijde niemand minder dan: Gerard Koning (Coop Supermarkten), Peter de Ries (Maxxam) en Rob Heesen (o.a. Hema en Blokker). Samen met de Chinese jury bepalen zij de winnaars van de Challenge Award. De eerste beoordelingsronde vindt plaats in China en de finaleronde voltrekt zich in Nederland. De prestigieuze prijs wordt op 6 december door Suzette Moerman zelf uitgereikt aan de winnaars. Ook Peter de Ries zal deze avond aanwezig zijn tijdens het exclusieve award gala in China, om alle bezoekers te inspireren met zijn verhaal over retail. 

Zeven jaar lang heeft Caracter met groot succes retailers en leveranciers in Nederland binnen FMCG gestimuleerd om zich te ontwikkelen in category, shopper en trade marketing. Momenteel maken we ons klaar voor alweer de tweede Challenge Awards die op 6 december plaatsvinden in Shanghai. De prijs bestaat uit maar liefst zeven verschillende award categorieën, gericht op de Chinese markt. Caracter organiseert de Challenge Awards in samenwerking met de Chinese overheid en de PLSC. Een enorm belangrijk draagvlak dus en ook de Chinese TV zenders zijn betrokken!

Deel dit bericht in jouw netwerk
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter