Kom voor ons werken

Het CC summer event: Een gevalletje ‘had je bij moeten zijn’

Als Caracter Company iets organiseert, weet je van tevoren niet wat er uit gaat komen. Je weet alleen dat het verrassend, spannend en interessant gaat zijn. Met die gedachte kwamen jullie afgelopen donderdag vanuit alle windstreken naar ons inspiratiecentrum in Oosterhout. En wauw, wát een dag was dat! We weten niet hoe het met jullie is, maar wíj zitten er nog steeds vol van!

De dag stond geheel in het teken van customer development. En hierbij hoort die ene belangrijke vraag: hoe kan ik mijn retailer verrassen? Door middel van vier inspirerende workshops lieten we je kennismaken met ons campagnethema ‘infinty & beyond’. En óf we beyond gingen! Onze rechterhersenhelft, de magic side, draaide overuren. Je gaf je over aan een flitsende design sprint, stelde aan de hand van visual thinking een totale jaarplanning samen, en bouwde in 25 minuten vanaf niets een app. Het resultaat: de meest waanzinnige ideeën waar we met z’n allen nog niet in een jaar over nagedacht zouden hebben!

Het was interactief, creatief, out of the box, vernieuwend en bovenal: vreselijk inspirerend! Ons doel was: jou iets mee naar huis geven waar je in de toekomst wat mee kan. Afgaande op alle lovende reacties, zijn we daar dubbel en dwars in geslaagd. Bedankt dat jouw nieuwsgierigheid het won van je volle agenda! Bedankt voor jouw bijdrage aan deze fantastische middag!


Wat vond je van het event?

Hans Erkelens, Glaxosmithkline: Het was een ontzettend leuke, inspirerende en gezellige dag met veel enthousiasme. Kortom: super!

Lees verder


Mariet van den Oever, Swinkels Family Brewers: Ik vond het echt heel erg leuk. Iedereen heeft het druk en ik heb vooraf ook even gedacht: ‘aii ben ik de hele middag weer kwijt.’ Gelukkig ben ik toch gegaan.

Lees verder


Patrick Tax, Haribo: Ik kan me volledig vinden in de visie van Suzette. Wat relevant is, is denk ik vooral om daar ruimte voor te creëren om nieuwe dingen te proberen.

Lees verder


Peter van Riessen, Ardo: Zeer inspirerend. We hebben het allemaal druk, maar door even een paar uurtjes ‘eruit’ te zijn kom je tot inzichten waar je dagelijks tegenaan loopt en waar een partij als Caracter Company je bij kan helpen.

Lees verder


Event video


Event impressie

Deel dit bericht in jouw netwerk
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter