Kom voor ons werken

Een nieuw China avontuur: een tweedaagse training in Hongkong


Vrijdag 7 mei vloog Suzette naar Hongkong voor weer een nieuw China avontuur. Er stond een tweedaagse training op het programma in opdracht van PLSC, de Chinese variant van de PLMA. Samen met Brigit van der Steeg (formule directeur) en Rob Heesen (voormalig directeur Blokker) werden 67 Chinese private label managers & CEO’s getraind en hoorden zij alles over de Nederlandse aanpak bij het neerzetten van een sterk private label.

Een training in China gaat toch net even anders dan in Nederland. De interactie ligt hier namelijk op een heel ander niveau. Door twee dagen full time te schakelen is het ons gelukt om hun vertrouwen te winnen, werd er enthousiast geparticipeerd in de opdrachten die we uitdeelden en werden er zelfs vragen gesteld. Op de derde dag was er nog een officiële uitreiking van de certificaten en hiermee kwam onze training tot een eind. Met een dosis enthousiasme en nieuwe ervaringen brachten we onze laatste dag shophoppend door in Hongkong en vertrokken we uiteindelijk weer naar Nederland.

Nu gaan we verder met het organiseren van de Chinese Challenge Awards die opnieuw plaats zal vinden van 2 t/m 9 december.

Deel dit bericht in jouw netwerk
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter