Kom voor ons werken

Caracter schudt CEO’s wakker tijdens exclusieve ochtendsessie in het Kurhaus

Wakker worden met Caracter Company; klinkt niet verkeerd toch?! Dit jaar waren we voor de 12e keer partner van het Nationaal Food Congres in het Kurhaus in Scheveningen en daar zijn we maar wát trots op! Op dit evenement krioelt het van de beslissers uit de foodbranche, en daar weten we bij Caracter Company wel raad mee! Middels een verfrissende warming up voorafgaand aan het congres gaven we ons netwerk uit de FMCG-top een nieuwe impuls… maar ook een wake-up call.

Caracter Company investeert non stop in haar klanten en relaties. Het doel van deze VIP CEO sessie op donderdagochtend 27 september 2018 was daarom toepasselijk: toegevoegde waarde bieden door retailers en leveranciers aan elkaar voor te stellen en samen een extra impuls creëren. Suzette Moerman deelde haar visie en wees de deelnemers vriendelijk doch dwingend op hun verantwoordelijkheid:

“We leven in een tijd die zich super dynamisch ontwikkeld. De snelheid waarin alles zich ontwikkelt en die van ons gevraagd wordt… daar moeten we met z’n allen in mee. We zijn gewend om lang over dingen na te denken, maar we moeten versnellen, anders missen we het momentum. Fouten maken mag; leer ervan, maar zorg dat je snelheid maakt en neem je team daarin mee. Houd je mensen aangesloten en geef ze door middel van co-creatie een stem in je organisatie. Kijk daarbij ook naar de nieuwe, jonge generatie en hun andere manier van denken en werken; hoe ga je deze mensen aan je bedrijf binden? Hoe blijf je als organisatie aantrekkelijk? In een rol als beslisser moet deze verantwoordelijkheid worden gezien én worden opgepakt.”

We lieten ons netwerk kennismaken met de aanpak van ons nieuwe label Caracter Creations: een andere en verfrissende manier van werken die zorgt voor versnelling en vernieuwing. Door die nieuwe aanpak ervaarden onze relaties dat je in een kort tijdsbestek al meesterlijke dingen met elkaar kunt realiseren. Dingen waar je normaal na lang nadenken niet eens op was gekomen! De reacties aan het einde van de ochtend waren lovend.


Hans-Peter Kok, inkoopdirecteur bij Maxxam: “Suzette Moerman heeft mij geïnspireerd met haar heldere visie en haar ervaring vanuit China. Ik heb deze ochtend geleerd om sneller en breder te denken, buiten je eigen geijkte paden en vanuit een breder perspectief. Maar ook om een proactieve benadering en houding aan te nemen ten opzichte van de snel veranderende markt.”

Lees verder


Jerry Griep, Managing Director Benelux & Noord-Amerika bij CONO Kaasmakers: “Ik vond het een heel inspirerende ochtend vol dynamiek. We hebben in korte tijd geweldige dingen bedacht. Ik heb bijvoorbeeld samen met een groepje een idee gepresenteerd via een app die ik zelf ook wil gaan gebruiken om dingen in mijn interne organisatie te presenteren.”

Lees verder


Deel dit bericht in jouw netwerk
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter