Kom voor ons werken

Benvenuto in famiglia! Ennio bij Ferrero.

Benvenuto in famiglia! Ennio bij Ferrero.

Deze keer kreeg ik de kans om aan de slag te gaan bij Ferrero, bekend van de legendarische merken Nutella, Kinder, Tic Tac en Ferrero Rocher. Het bedrijf kent een sterke marktpositie en staat met het merk Nutella op plaats #1 in de totale markt voor boterhampasta. Als driekwart Italiaan voelde ik me uiteraard direct thuis bij dit Italiaanse familiebedrijf!  

Spacemanagement

Ferrero heeft als doel een sterke groei te maken in de samenwerking met haar retailers en het geven van adviezen om maximaal rendement te realiseren. Een van de tools die het familiebedrijf hierbij inzet is het geven van tailor made advies bij schappenplannen. Mijn focus lag voornamelijk op het verder uitbouwen van het fundament voor schappenplannen voor de categorieën: chocolade, broodbeleg, suikerwerk en check-out.

Succesvolle analyses

Naast het fundament voor schappenplannen ben ik bezig geweest met de evaluatie van de effectiviteit van displays op de winkelvloer. Door de wijze van uitvoering op de winkelvloer te koppelen aan prestaties zijn we tot heldere conclusies en adviezen gekomen die direct bij een volgende executie kunnen worden toegepast. Tot slot heb ik ook het Sales team ontzorgd met het optimaliseren van profit files van diverse retailers die automatisch geüpdatet worden bij updates van Nielsen Nitro databases.       

Grazie mille, e arrivederci!

Ik kijk met veel plezier en een goed gevoel terug op mijn periode bij Ferrero. De klant gaf aan dat de samenwerking met Caracter Company aan alle verwachtingen heeft voldaan.  Op naar de volgende tevreden klant!

Ennio Espa, Young Professional bij Caracter Company

Deel dit bericht in jouw netwerk
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter