Kom voor ons werken

10 jaar Corina @ Caracter Company

900 liter koffie, 175 happy clients, 49 kilo snoep, 389 succesvolle projecten, 90.390 e-mails, 650 getrainde mensen en 17 onvergetelijke teamuitjes. Hoera! Corina is 10 jaar in dienst bij Caracter Company en dit is wat ze er in al die tijd uiterst professioneel doorheen gejaagd heeft!  

We komen de altijd drukke Corina van Mourik in de wandelgangen tegen en vragen haar of ze zich haar allereerste werkdag bij Caracter Company nog kan herinneren. Oh ja, ik weet het nog goed. Toen werkten we vanuit een tijdelijke kantoorruimte in een bedrijvencentrum in Breda. Het was in die tijd dat Nick & Simon de hit ‘Rosanne’ hadden; dat lied hing de hele dag in mijn hoofd. Wat me direct opviel op mijn eerste werkdag was de professionaliteit van het bedrijf en de hoge standaard als het gaat om output.

Hoe heeft je carrière bij Caracter zich tot nu toe ontwikkeld? De eerste periode ben ik druk bezig geweest met het opzetten van een opleidingsinstituut: Caracter Academy. Tot nu toe heb ik meer dan 650 deelnemers getraind. Inmiddels staat op mijn visitekaartje de functie van ‘Growth Hacker’, wat inhoudt dat ik samen met bedrijven zorg dat hun omzet een boost krijgt.

Wanneer ervaar jij in je werk het ultieme ‘wauw’-gevoel? Als we bijvoorbeeld een presentatie hebben gegeven bij een retailer, en zien dat onze ideeën op de juiste manier worden opgepakt en succesvol worden toegepast in de winkel. Dan heb ik dat ‘wauw’-gevoel dubbel en dwars te pakken!

Wat maakt jouw baan de tofste baan ter wereld? De afwisseling die dit werk met zich meebrengt. Ik heb bij Caracter al voor zoveel verschillende opdrachtgevers mogen werken. Dagelijks krijg ik te maken met andere bedrijven, andere producten en andere markten. Voor mij voelt het een beetje alsof ik bij al die organisaties heb gewerkt, en totaal niet alsof ik al tien jaar bij hetzelfde bedrijf werk!

Niet alleen jíj bent als professional in 10 jaar tijd gegroeid; ook Caracter is een decennium verder. Wat zag jij met eigen ogen veranderen? De focus van het bedrijf is steeds breder geworden. Tien jaar geleden werkten we alleen voor Nederlandse en Belgische opdrachtgevers. Inmiddels ligt de wereld aan onze voeten en vervullen we fantastische projecten voor opdrachtgevers wereldwijd. We hebben zelfs een office in HongKong! En waar ik in 2008 maar 5 collega’s had, zijn we nu met meer dan 24 experts werkzaam in projecten.

Werk je over 10 jaar nog bij Caracter? Als mijn werk dan nog net zo afwisselend is als nu, dan zou dat best weleens kunnen! Ik word dagelijks uitgedaagd om nieuwe dingen aan te pakken en nieuwe dingen te leren. Als dat zo blijft, dan blijf ik ook!

Deel dit bericht in jouw netwerk
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter